Skarabo vann miljonvinst på Eurojackpot – för andra gången

2023-01-28: Eurojackpot har inlett året med expressfart och hade inför fredagskvällens dragning delat ut miljonvinster för över 40 miljoner kronor. Jackpot har stadigt växt till över miljarden, och nu kan fina vinster delas ut även i den andra prisgruppen, 5+1 rätt.

En lycklig vinnare i Skara lyckades med precis det och vinsten landade mer exakt på hela 6 255 894 kronor. När Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör får kontakt med vinnaren visar det sig att Skarabon varit tursam tidigare.

– Jag vann tre miljoner kronor på Eurojackpot för cirka sex år sedan, då betalade jag av allt nödvändigt och köpte en ny “lekbil”berättar vinnaren med ett skratt.

Med ytterligare miljoner på banken kan fler drömmar förverkligas.

– Man drömmer om saker innan man vunnit och när man väl vinner står det helt stilla i huvudet. Renovera huset är dock högt upp på listan. Sedan vill jag resa till lite varmare breddgrader, och om jag ska vara ärlig så vore en tidig pension riktigt härligt, berättar Skarabon.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att ringa upp Eurojackpots nya miljonvinnare.

– Att vinna miljonbelopp på Eurojackpot två gånger har jag aldrig varit med om tidigare, helt otroligt! Fredagskvällens vinst blev dessutom årets första miljonvinst på nummerspelet till en person från Västra Götalands län, säger Daniel Arnkvist.

Som en del av Svenska Spel Turs spelansvarsarbete betalas vinster som överstiger fem miljoner kronor alltid ut i samband med ett bankmöte. Under mötet erbjuds vinnaren både ekonomisk och juridisk rådgivning.

Vinnarens rad spelades online..