Tillfälligheternas spel gav mångmiljonvinst

2023-09-20: En man i 70-årsåldern från Flens kommun är Eurojackpots senaste miljonvinnare. Tack vare en komplettering med två rader till det stående spelet prickade mannen in fem rätt och en vinst på drygt 3,8 miljoner kronor i fredags. "Det här kommer firas, det kan du vara säker på", säger mannen glatt.

Sedan ett år tillbaka har en man från Flens kommun spelat två stående rader på Eurojackpot. Men det var när han av en tillfällighet kompletterade sitt spel med ytterligare två rader som han fick glädjas åt en miljonvinst.

− Det känns lite omtumlande. Man går och hoppas men det är ju ingenting jag har räknat med ska hända. Sen är det lite otäckt att det är så små marginaler. Jag lade till två rader till mitt stående spel när min fru sa att hon hade tre rader, och det var tack vare en av de extra raderna som jag vann, berättar mannen entusiastiskt.

Roliga saker för barn och barnbarn

Med de 50 satsade kronorna blev utdelningen hela 3 879 405 kronor på spelet som var inlämnat på Svenska Spel Turs hemsida.

− Den här vinsten ska gå till roliga saker. Men jag vet inte riktigt vad än förutom att vi har barn och barnbarn som på något sätt kommer få ta del av vinsten, säger mannen finurligt.

Det här blev årets högsta vinst till Flens kommun hittills av de tre miljonvinster som gått till kommunen. Vinnarkommunikatör Natalie Wallin hade äran att gratulera den senaste vinnaren.

− Tala om turlig tillfällighet att mannen kompletterade med två rader som gjorde honom till miljonvinnare. Nu hoppas jag att han och familjen firar ordentligt och gör någonting oförglömligt tillsammans tack vare vinsten, säger Natalie Wallin.