Vad är jackpot just nu?

Här kan du kolla vad jackpot ligger på för nummerspelen Eurojackpot, Lotto, Vikinglotto och även paketspelet Rubbet. 

De jackpots som listas här är uppdaterade med den senaste informationen för våra populäraste nummerspel. Men direkt efter att ett spel har avgjorts kan det ibland ta ett tag innan beloppet uppdateras – under tiden visas i stället vad du är garanterad att vinna som minsta summa om du prickar in jackpot.

Om våra jackpottar

Jackpot Eurojackpot

Är du ensam om att få 5+2 rätt på Eurojackpot är du garanterad minst 10 miljoner euro. Spelet har en jackpot som växer två gånger i veckan, mellan de olika dragningarna. Som mest kan den växa ända upp till 1,2 miljarder kronor. 

Jackpot Lotto

Är du ensam om att få in alla sju dragna nummer på Lotto 1 eller 2 är du garanterad minst en miljon kronor i vinst. Men om ingen prickar in 7 rätt växer jackpot på Lotto 1 till nästa dragning och du kan vinna ännu fler miljoner.

Drömvinsten

Spelar du Lotto för minst 3 kr och Joker för minst 10 kronor har du chans att vinna Drömvinsten. När Drömvinsten faller ut aktiveras även Andra Chansen efter Drömvinsten som kan ge dig chans på extra miljonvinster nästkommande lördag. 

Jackpot Vikinglotto

Är du ensam om att få 6+1 rätt är du garanterad minst 3 miljoner euro (ca 30 miljoner kronor). Vikinglotto har en snabbväxande jackpot som kan växa till hela 25 miljoner euro.