Alla hjärtans dag 2021

Den 14 februari 2022 är det dags att sprida kärlek och önska våra nära och kära en glad alla hjärtans dag. Letar du efter en passande present? Till den du inte kan träffa är det perfekt att skicka digitala lotter, tillsammans med en kärleksfull hälsning. Det är en uppskattad gåva oavsett vem du vill uppvakta – flickvän, pojkvän, mamma, pappa, vänner med flera. 

Alla Triss och Skrapspel går att beställa online – och ger chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet. 

Ge bort lotter

Triss är en uppskattad present

Triss är redo att sprida kärlek på alla hjärtans dag – ett enkelt sätt att visa din uppskattning till nära och kära, som dessutom ger chans att vinna upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år. Beställ nu och ange det datum och den exakta tid som du vill att lotterna ska levereras.

Ge bort Triss

Skrapspel – lotter med lång spänning

Med våra Skrapspel  som present på alla hjärtans dag ger du bort lång spänning med chansen att vinna upp till en miljon kronor. Eftersom lotterna i övrigt skiljer sig åt, kommer du garanterat bland våra sex Skrapspel att hitta en lott som passar just den du vill uppvakta på alla hjärtans dag.

Vilket Skrapspel passar bäst till din mottagare?

Till den som tycker om att lösa korsord passar SkrapKryss. Till alla bingoälskare har vi SkrapBingo. Med Skrap PAC-MAN levererar du en nostalgitripp från 80-talet. SkrapLotto och SkrapKeno passar både för den som redan kan och spelar våra klassiska nummerspel och den som är nybörjare. Skrap7:an är vårt senaste Skrapspel och här gäller det att hitta 7:an på olika sätt.

Ge bort Skrapspel