Ingen jul utan skrap!

Julen närmar sig och därmed även lussebak, julpynt och den stora skraphögtiden. För ingen jul utan Triss. På Salong Triss får du dina viktigaste skrapverktyg fixade – nämligen naglarna. 

Vi vill tacka alla som besökte Salong Triss. Fick du inte möjligheten att besöka salongen, låt dig inspireras av Frida Selkirks instruktionsfilm som gör att du själv kan fixa till julens viktigaste skrapverktyg.

God jul!

Petra Tungården fick skrapnaglar fixade till jul

Ingen jul utan skrap! I veckan besökte Petra Tungården Salong Triss och fick sina allra främsta skrapverktyg fixade. 

Hör samtalet kring små och stora drömmar när Frida  trimmar Petras naglar inför den stora skraphögtiden.

Se när Sara Biderman besöker Salong Triss

Stylisten Sara Biderman besökte Salong Triss och valet föll såklart på Secret Santa. 

Se när Frida inte bara överraskar henne med en extra glittrig design innehållande pynt, tomtar och godis utan även Saras sambo Danijel. Nu är skrapverktygen fixade för den stora skraphögtiden.

Låt Frida Selkirk överraska dig

På Salong Triss finns möjlighet att få en skrapnagel trimmad med extra förlängning eller en Xmas Extreme där julfantastens dröm går i uppfyllelse. Dessutom kan du önska dig en Secret Santa där du i förväg inte får veta vilka motiv naglarna får, utan som skräddarsys utifrån dina ”Plötsligt händer det!”-drömmar.

...
Läs vidare

Frida Selkirk berättar om sina drömmar

För att driva Salong Triss har vi tagit hjälp av Sveriges främsta nagelstylist, Frida Selkirk. Vi mötte Frida i salongen för att höra henne berätta om vad hon drömmer om i framtiden.

...
Läs vidare