Är du lik någon i herrlandslaget? Ansök nu!

Har du någonsin drömt om att vara en del av det svenska fotbollslandslaget? Plötsligt händer det. Nu letar Triss efter landslagsprofilernas look-alikes, som kan spela stjärnorna på hemmaplan medan de själva spelar mästerskapsfotboll på bortaplan. Se nedan för mer information och skicka in din ansökan idag. Heja Sverige!

Information om uppdraget

Som spelare i hemmalandslaget inackorderas du på landslagets spelarhotell i centrala Stockholm. Tillsammans med dina lagkamrater kommer du att spela en avgörande roll i Triss reklamkampanj under sommarens fotbollsfest – att fylla de riktiga landslagsstjärnornas fotbollskor i såväl filmer som stillbilder för Triss mästerskaps-lott. Hemmalandslagets samling sker den 17-18 maj i Stockholm, med inspelning på nationalarenan Friends Arena.

Vi söker dig som är lik Janne Andersson, Marcus Berg, Emil Forsberg eller någon annan i herrlandslaget. Du är en naturlig lagspelare, gillar att ha många bollar i luften och kan samarbeta med andra look-alikes. Imitation av röst och rörelser är meriterande, men inget krav.
 
  

Så här söker du till hemmalandslaget

Skicka din ansökan till hemmalandslaget@svenskaspel.se. Ansökan ska innehålla:

  • Fullständigt för- och efternamn samt personnummer
  • Telefonnummer, e-postadress och hemadress
  • Motivering varför just du bör bli en del av hemmalandslaget
  • Video och/eller stillbilder

Om du väljer att skicka stillbilder vill vi gärna få foton från olika vinklar som synliggör likheterna mellan dig och landslagsprofilen du är lik.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi kommer att gå igenom urvalet löpande. Kandidaterna kontaktas för intervju via mejladress och telefonnumret som är angivet i ansökan. Om personen inte bekräftar mailet eller samtalet inom 24 timmar kommer uppdraget förfalla till en annan kandidat. Sista ansökningsdatum är 10 maj. Ansökande måste vara över 18 år.

Uppdraget i korthet

  • Omfattning: Iklä dig rollen som landslagstjärna och medverka i Triss kampanjmaterial för sommarens mästerskap i fotboll.
  • Datum: Hemmalandslagssamling och inspelning sker den 17-18 maj 2021. Samtliga sökande måste vara tillgängliga dessa datum.
  • Placering: Stockholm, i uppdraget ingår resa t/r och boende på spelarhotellet.
  • Klädsel: Officiella landslagskläder (ingår i uppdraget och tilldelas hemmalandslagspelaren i samband med inspelning).
  • Arvode: Ersättning utgår enligt överenskommelse.

Om Svenska Spel & Triss

Svenska Spel har haft ett samarbete och partnerskap med Svenska Fotbollförbundet sedan 1934 och varit huvudsponsor sedan 1994. Triss är landets mest sålda skraplott och ett av Sveriges populäraste spel. Du vinner om du skrapar fram tre lika belopp eller symboler.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se.