Ingen jul utan skrap – vi har julklapparna för dig

Ordna en skrapfull jul med våra digitala julklappar online. Våra jullotter, advents- och nyårs-kalendrar ger både spänning och kan ordna en julafton med rejäl guldkant, för dig själv – eller dina nära och kära. Vem vill inte få möjligheten till en miljonvinst i present?

Här presenterar vi tips på de bästa julgåvorna till dig själv och till dina nära och kära Till jul har hela Trissfamiljen julkostymen på, redo att sprida glädje och spänning inför och under juldagarna: ge bort Triss, Triss 40, DubbelTriss och MiniTriss med ett härligt jultema. Det är heller inte för sent att skrapa eller ge bort årets nyhet Triss digitala adventskalender.

Skapa en unik tomte i någons avbild!

De unika Triss-tomarna blev oerhört populära och har nu tyvärr sålt slut för i år!

Att ge bort en Triss på jul är tradition för många. Men i år går det dessutom att hylla en extra givmild person med en unik tomte från Triss egen tomteverkstad. På hembygdsgården i Äppelbo utanför Vansbro kommer lokala konstnärer att handmåla tomtar inför jul. 
 

Hylla någon härlig vardagshjälte i din omgivning – tomtarna går att beställa i en tillfällig webbshop och de målas och personifieras utifrån fotografier som du skickar med. De 15 centimeter höga tomtarna finns i två varianter, en tomtemor och en tomtefar. De finns i begränsad upplaga och ska kunna levereras till mottagarna innan julafton.
 
 


De unika Triss-tomarna blev oerhört populära och har nu sålt slut för i år. Tomtefabriken har därför stängt. Kanske öppnar verkstaden igen nästa jul!

Triss digitala julkalender

December är här – men det är fortfarande inte för sent!

I Triss Adventskalender ska du öppna luckor och samla symboler för att vinna. Tre lika symboler innebär vinst och du kan vinna flera gånger på samma lott. Varje lucka bjuder också på ett härligt rim och under fem av luckorna döljer sig ett extraspel med chans till extra vinster.

  • Förlängd spänning – öppna en lucka per dag för att maxa den fram till jul
  • Sparas i Mina spel – du kan när som helst avsluta och återkomma till din kalender
  • Extraspel – under fem av luckorna döljer sig en chans till extra vinster
  • Du bestämmer – Välj om du vill öppna en eller flera luckor - och i vilken ordning.

Triss Adventskalender är också perfekt att ge bort till den som förtjänar daglig spänning i sitt liv. God jul, skrapa lugnt och lycka till! 

Triss Nyårs- och Adventskalender i butik 2022

Nedräkningen fram till julafton blir betydligt roligare med en Triss Adventskalender i traditionellt format. Ännu mer spänning får du med Triss Nyårskalender, som räknar ner dagarna ända till nyårsafton. Perfekt för dig som föredrar att skrapa analogt med lott i hand!

Triss fysiska Advents- och nyårskalendrar