trisslotter med 1,8 miljoner i vinst

Bröder delar Trissvinst på 1,8 miljoner

2020-06-29: Lördagens Trissvinnare i Nyhetsmorgon var Sven-Olov Hansson från byn Rönnäs utanför Vilhelmina. Vinsten på 15 000 kronor i månaden i 10 år delar han och hans bror Bernt.– Jag har tänkt glasa in halva altanen för att slippa myggen, berättade en glad Rönnäsbo efter tv-sändningen. De har en gemensam prenumeration på Triss med åtta lotter i ... Läs vidare
Mer om prenumeration
Trissvinnare Miriam Hinas från Gothem på Gotland

Midsommarmiljon till Miriam på Gotland

2020-06-20: Miriam Hinas från Gotland blev påmind om att skrapa sin egen lott när hon såg Klöverskrapet på TV4 Nyhetsmorgon i våras. Den lotten visade tre klöver-symboler vilket denna lördagsmorgon på midsommardagen tog henne till Trisskrapet i tv där hon själv vann 1,8 miljoner kronor. Morgonens miljonvinst blir den första för en gotlänning hittills i år oc... Läs vidare

Trissvinst på 18 miljoner till  Höllvik

Trissvinst på 18 miljoner till Höllvik

2020-06-13: Lördagens Nyhetsmorgon bjöd på en av årets största Trissvinster. Höllviksbon Mats deltog via videolänk och ordnade en vinst på 100 000 kronor i månaden i 15 år till sin mamma Ingrid. Den totala vinstsumman på 18 miljoner kronor ska Ingrid dela med sig av till barn och barnbarn, dessutom blir det en ny säng och ny tv.

...
Läs vidare
Trissvinnare Miquel Messia De Prado från Täby

Tre klöver till morgonkaffet gav 1,2 miljoner i vinst

2020-06-06: Miquel Messia De Prado från Täby skrapade fram tre klöver-symboler på en Trisslott till morgonkaffet i våras. Det tog honom denna lördagsmorgon till TV4 Nyhetsmorgon där han firade in nationaldagen med att skrapa fram vinsten på 1,2 miljoner kronor. Pengarna kommer bland annat gå till hans barn.

...
Läs vidare
Trissvinnare Eva Wallin

Slumpmässiga lotten ledde till miljonvinst

2020-05-16: Hägerstensbon Eva Wallins slumpmässigt valda lott engagerad hela familjen när hon skrapade den på påskafton. Den lotten tog henne denna lördagsmorgon till TV4 Nyhetsmorgon där hon skrapade fram vinsten på 1,8 miljoner kronor till att uppfylla drömmar.

...
Läs vidare
trisslott med 250000 kronor

Fotbollsspelaren Adam Eriksson vann en kvarts miljon kronor på Triss

2020-05-08: Vänsterbacken Adam Eriksson spelar fotboll på elitnivå till vardags och är van med rampljuset – men just torsdag 7 maj var han i tv av en annan anledning. – Man har hunnit med en del intervjuer genom åren men detta var något annat, kommenterade han sitt skrap som gav 250 000 kronor.

...
Läs vidare
 Haji Osman Ali  vann 5 miljoner på Triss

5 miljoner i vinst – nu blir det lägenhetsköp!

2020-05-01: Linköpingsbon Haji Osman Ali fick en flygande start på blomstermånaden maj. Under fredagen 1 maj vann hann högsta TV-Trissvinsten på fem miljoner kronor i Nyhetsmorgon. Nu kan han förverkliga drömmen om att köpa lägenhet till sig och familjen.

...
Läs vidare
Triss i påskägget gav miljonvinst

Triss i påskägget gav miljonvinst

2020-04-22: En elitfotbollsspelande man i 25-års åldern och hans familj från Borlänge fick fira påsken i dubbel bemärkelse. En av Trisslotterna i familjens påskägg gjorde dem alldeles tysta när de såg vinsten på en miljon kronor som mannen i 25-års åldern hade skrapat fram. Miljonvinsten kommer familjen dela på och pengarna kommer bland annat användas till e... Läs vidare

Trissvinnare Elena Rudin från Fjugesta vann 1,8 miljoner på sitt klöverskrap

Alla hjärtans dag-presenten ledde till 1,8 miljoner i vinst

2020-04-04: Elena Rudin från Fjugesta fick några Trisslotter i alla hjärtans dag-present av sin man. Lotterna gav några småvinster som hon löste in mot nya lotter. En av dem visade tre klöver-symboler vilket gjorde att hon denna lördagsmorgon vann 1,8 miljoner kronor när hon genomförde sitt Trisskrap via videolänk i TV4 Nyhetsmorgon.

...
Läs vidare
En kvinna vann veckovinsten på Triss under födelsedagsfrukosten - 15 000 kr varje vecka i ett år

Vann veckovinsten under födelsedagsfrukosten

2020-04-01: När en kvinna från Åkersberga utanför Stockholm nyligen fyllde år fick hon en Triss av sin man. Hon skrapade den under födelsedagsfrukosten och det hela slutade med att hon vunnit 15 000 kronor i veckan under ett års tid.

...
Läs vidare